//Négy csodás női karóra stílus

Négy csodás női karóra stílus

Egy női karóra stílusa lehet romantikus, elegáns, letisztult, de akár sportos is egyben. A hölgyek körében nagy kedvenc ez a kiegészítő, hiszen nem csak hasznos, hanem öltöztet is. Egy új darab választása akár saját részre, akár ajándékba is történhet, hiszen a kínálat hatalmas és szerencsére számos kivitel közül válogathatunk. De vajon melyek a legszebb darabok? Cikkünkből minden kiderül!  

Női karóra stílusok 

Korábban a hölgyek által viselt darabok általában kisebb változatok voltak, mint a férfiaké, addig manapság már nagyobb modelleket is vásárolhatunk. A nem képviselő szeretik a csillogó dolgokat, így lehet akár gyémánttal díszített vagy színes változat is egyaránt.  

1. Színes órák 

A legjobban használható kiegészítők a bézs és az ezüst órák, hiszen ezek örök klasszikusnak számítanak. Ha azonban színes gyártmányt választunk, akkor előtte minden esetben érdemes megnézni, hogy a ruhatárban milyen árnyalatok uralkodnak. Érdemes ugyanis ehhez megfelelő darabot választani, hiszen így könnyebben kombinálhatjuk az egyes outfitekkel.  

2. Swarovski kiegészítők 

Kevesen tudják, hogy egy fehér, illetve világosabb árnyalatú karóra a világos bőrtípushoz illeszkedik jobban. Aki szereti a lágyabb színeket a ruhák terén, azoknak is jó megoldás lehet egy ezüst Swarovski kiegészítő. Ezzel szemben a fekete vagy éppen a sötétebb típusú darabok inkább a barnább bőrűek karján mutat igazán jól. Szerencsére ma már nem probléma, hogy megfelelő eszközt találjunk, ami nemcsak praktikus, hanem stílusos és komfortos is egyben.  

3. Bering karórák 

A modern Bering gyártmányokat tervező cég remekül ráérzett, hogy mire is van szüksége a mai modern hölgyeknek. A minimalizmust kedvelők néhány esetben szeretik a változatosságot, így számukra érdemes lehet beszerezni egy Bering modellt. A sokoldalú vállalat egy dán tervezővel is együtt működött, hogy megalkossák a változatos színekben és óraszíjjal rendelkező darabokat. Az általuk megálmodott kellékek kaphatóak nemesacél és szilikon szíjjal is, ügyelve arra, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni.  

4. Bőrszíjas gyártmányok 

A határozott személyiségek előszeretettel viselnek bőr kiegészítőket. Az elegáns bőrszíjas termékek többféle formaterv alapján készültek el, így mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló karórát. A sötét számlapos divatos eleganciát sugall, míg a világos színek inkább modern és fiatalos vonalat képviselnek.  

Összegezve 

A női karóra stílusok között számos kategóriát találhatunk. Legyen szó színes termékekről, Swarovski kristályokkal díszített gyártmányokról, Bering kiegészítőkről, vagy éppen bőrszíjas darabokról, manapság szinte már bármit beszerezhetünk. A fontos, hogy olyan órát válasszunk, ami stílusban és formában is passzol a bőrtípusunkhoz és a ruhatárunkhoz egyaránt.